Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Ekstrakt / Përmirësues i shijes 5L - pleh organik për lulëzim

Ekstrakt / Përmirësues i shijes 5L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 4,872.00lek
  • Kodi:
    762
  • Pesha:
    5.500 kg

Përmirësuesi i shijes me Ekstrakt Guanokalong përmirëson shijen, cilësinë dhe rendimentin.

Përshpejton strukturimin e sistemit rrënjor dhe nxit lulëzimin. Rrit rezistencën ndaj sëmundjeve. I përshtatshëm për tokë, kokos dhe hidroponikë. Ky është një suplement 100% organik i bërë nga ekstrakte të zgjedhura dhe guano (pleh nga lakuriqët e natës). Bimët e duan atë! Kjo është një përzierje unike prej 2% nitrogjen, 2% kalium, 0,5% fosfor dhe elementët gjurmë më të rëndësishëm për stimulim shtesë të bimëve tuaja.

Nuk do të bllokojë sistemin tuaj hidro dhe është një lëng transparent.Shtojeni atë në sistemin tuaj të tokës, kokosit ose hidrosistemit për të përmirësuar madhësinë/numrin e frutave dhe luleve, duke përmirësuar njëkohësisht shijen. Garanton lulëzim të shkëlqyer!

• 100% organik, i përshtatshëm për hidro, tokë dhe kokos (JO pleh i llojit NPK)
• Përbërësi kryesor pleh lakuriq nate (guano)
• Origjina e garantuar - habitatet e lakuriqëve të natës nuk shkatërrohen në asnjë mënyrë
• Lëng i pastër - nuk i bllokon sistemet hidro
• Rrit numrin dhe madhësinë e ngjyrave
• Përmirëson shijen e frutave

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Aditivë organikë, të lëngshëm dhe të ngurtë, të bazuar në guanon e lakuriqëve të natës nga marka e famshme Guanokalong.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

- Për prerje/klone 10ml/L - një herë në javë.

- Për rritje 10-20ml/L - një herë në javë.

- Për lulëzimin 10-30ml/L - një herë në javë.