Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Për rrënjën Canna Rhizotonic 5L - stimulues i rrënjëve

Canna Rhizotonic 5L - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 18,342.00lek
 • Kodi:
  727
 • Pesha:
  5.400 kg

CANNA Rhizotonic është një produkt unik në natyrë, që përmban më shumë se 60 përbërës aktivë, shumica e të cilëve rrjedhin nga një specie e veçantë e algave arktike.

 

 

Elementë të ndryshëm gjurmë dhe vitamina të tilla si B1 dhe B2 stimulojnë prodhimin e hormoneve për rritjen e rrënjëve, duke siguruar një sistem të shëndetshëm dhe të fortë rrënjësh.  Rhizotonic përshpejton procesin e germinimit kur përdoret për të thithur farat para se të mbillet.

 

Përdoret në një dozë prej 40ml/10l, duke zbutur kështu lëkurën e farave, duke e bërë më të lehtë për to mikrobet. Në një mënyrë krejtësisht të natyrshme ajo stimulon sistemin rrënjesor dhe jep rezistencë të fortë të bimëve ndaj ndryshimeve në mjedisin e jashtëm. Shumë kultivues janë dakord se bimët shërohen shumë më shpejt se situatat stresuese, nëse gjethet janë spërkatur me rhizotonic. Ajo do të përmirësojë edhe bimët që janë të pazhvilluara!

 

 

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

 

CANNA është e njohur ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponike dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të madh të mundshëm.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Udhëzimet e përdoruesit:

 

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Shpërndani 40 ml koncentrat në 10 litra ujë (1: 250)
 • Mund të spërkatni tokën për rritje 1-6 herë në ditë ose të spërkatni direkt në gjethe derisa të zhvillohet një sistem i fortë rrënjor.
 • Përcaktoni pH-në e tretësirës ushqyese pas shtimit të RHIZOTONIC, pasi pH do të rritet pak pas shtimit të tij.

 

Ruajtja dhe siguria:

 • RHIZOTONIC është 100% me bazë bimore dhe i përshtatshëm për të gjitha mjediset e rritjes si toka, kokosi dhe hidroponia.
 • Mbajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të freskët
 • Mbajeni larg fëmijëve