Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Bio Heaven 5L - stimulues organik i rritjes dhe lulëzimit

Bio Heaven 5L - stimulues organik i rritjes dhe lulëzimit

Çmimi: 28,435.09lek
 • Kodi:
  720
 • Pesha:
  5.400 kg

Bio Heaven është një produkt tërësisht organik i krijuar nga burimet natyrore të proteinave.

 

 

Ajo përmban aminoacide të vlefshme që janë thelbësore për metabolizmin e shëndetshëm të bimëve tuaja, si dhe humus natyralisht të fermentuar, i cili  është një burim i karbonit për mikroorganizmat dhe nxit absorbimin më të shpejtë dhe më të plotë të makro- dhe mikroelementeve të tokës duke i lidhur ato me substanca organike (chelation).  Megjithatë,  sasia e lëndëve ushqyese që marrin bimët në tokë zakonisht arrin në rreth 5-10%   të të gjithë atyre që janë në dispozicion.

 

Bio Heaven mund të përdoret gjatë gjithë periudhës së rritjes dhe lulëzimit, në çdo lloj substrati.

 

 

Karakteristikat kryesore të BioBizz Bio Heaven përfshijnë:

 

 1. Kimi i përforcuar i lëndëve ushqyese thelbësore
 2. Përthithja e përshpejtuar dhe e rritur e lëndëve ushqyese
 3. Burim karboni për mikro-organizmat e tokës
 4. Korrigjon klorofilin dhe përmirëson mbajtjen e lagështisë
 5. Nxit rritjen e shëndetshme dhe rrit imunitetin e bimëve

 

Bio Heaven është jashtëzakonisht i pasur me stimulantë organikë dhe aminoacide, por ka një raport shumë të ulët NPK prej 0.91/0.18/0.24. Nivelet e ulëta të azotit, fosforit dhe kaliumit sigurojnë që Bio Heaven mund të përdoret me nxitës të rritjes dhe lulëzimit.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehërat dhe shtesat e parapëlqyeshme nga shumë prodhues që preferojnë produktet organike. BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Për ujitje:

2-5 mL/L Përdoret nga java e dytë e rritjes deri në 2 javë para vjeljes.

Shkundni mirë para përdorimit! Ruani në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Nuk rekomandohet përzierja paraprake e produkteve organike, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!