Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Top Max 10L - stimulues i lulëzimit

Top Max 10L - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 25,850.08lek
  • Kodi:
    615
  • Pesha:
    10.400 kg

TopMax është një stimulues tërësisht organik, i projektuar për përdorim gjatë fazave të lulëzimit dhe pjellorisë së zhvillimit të bimëve.

 

 

Top Max punon duke rritur normën e ndarjes qelizore të bimëve lulëzuese dhe frutore, e cila është një parakusht për rritjen e numrit dhe madhësisë së luleve dhe fruits.It stimulon zhvillimin e luleve, duke rritur marrjen e lëndëve ushqyese dhe duke maksimizuar transportin e molekulave të sheqerit në ngjyra. Top Max liron elemente të rëndësishme të tilla si kalciumi, hekuri dhe magnezi, të cilat janë treguar për të stimuluar metabolizmin e bimëve.

Përmban një kombinim të acideve fulvinike dhe humike që lehtësojnë  marrjen e lëndëve  ushqyese.

BioBizz përdor mineraloidin Leonardite natyral si burim të acideve humike dhe fulveike.

 

Karakteristikat kryesore të Top Max përfshijnë:

 

  • Rritje e shtimit të lëndëve ushqyese dhe CO2
  • Stimulon ndarjen e qelizave dhe riprodhimin
  • Ëmbëlson shijen e frutave
  • Rrit prodhimin e luleve/frutave dhe prodhimin total


Ndërsa Top Max mund të duket i shtrenjtë, është një shtesë organike efektive që ndihmon për të rritur rendimentet e përgjithshme. Ka pasur studime të shumta mbi dobitë e përdorimit të huminës dhe acideve fulvinike në hortikulturë, të cilat arrijnë në përfundimin se ato veprojnë në mënyrë të ngjashme me ndihmësit për të stimuluar zhvillimin e bimëve. Në përgjithësi, Top Max është një kosto fillestare që kompensohet nga rritja e rendimenteve - ne rekomandojmë përpjekjen.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehërat dhe shtesat e parapëlqyeshme nga shumë prodhues që preferojnë produktet organike. BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdorni:

gjatë lulëzimit në një dozë 1-4ml/L, me çdo lotim

 

Për rezultate më të mira, përdorni aditivin Top Max së bashku me plehun kryesor të lulëzimit Biobizz Bio Bloom.

 

Shkundeni mirë përpara përdorimit!Ruajeni në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

 

Nuk rekomandohet përzierja paraprake e produkteve organike, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!