Menu
Profili
Gjuhe

Clonex 50ml - xhel klonues

Çmimi: 1,580.00lek
 • Vlerësimi:
 • Kodi:
  49
 • Pesha:
  0.500 kg

Xhel hormonal që mbështet rrënjosjen e shpejtë dhe të lehtë.

 

 

Në sythat e bimëve, hormonet bimore ose rregullatorët e rritjes (auksina) prodhohen nën ndikimin e dritës dhe nxehtësisë; ato transportohen në atë pjesë të bimës ku janë ose duhet të jenë rrënjët. Kjo është arsyeja pse prodhimi i këtyre hormoneve është më i mirë në verë sesa në dimër. Mundësia më e mirë për rrënjosjen e prerjeve është pra nga prilli deri në korrik. Jashtë kësaj periudhe, suksesi i copave me rrënjë është më i vështirë dhe shpesh varet nga moti.

 

Shtimi i substancave të rritjes së jashtme në copa - një agjent forcues, i quajtur zakonisht një agjent prerës - mund të ndihmojë në rrënjosjen e tyre.

 

Stimulimi i fuqishëm për formimin e qelizave staminale jeshile, përshpejton ndarjen e qelizave rrënjë. Kokteji i veçantë hormonal ndihmon në formimin e një sistemi rrënjor të shëndetshëm dhe të fortë.

 

Përmban gamën e plotë të mikronutrientëve të nevojshëm për një fillim të mbarë të rrënjës së re, që nga dita e parë e mbirjes. Përzierja mahnitëse e bimëve e përdorur nga profesionistë dhe amatorë në mbarë botën! CLONEX është një xhel i pastër dhe është një   formulë jashtëzakonisht produktive e hormoneve, vitaminave dhe mineraleve.

 

 

CLONEX është i mirë sepse:

 

 • Ai ngjitet në inde menjëherë, duke eliminuar kështu çdo rrezik infeksioni ose embolie.
 • Përmban hormon bimor prej 3000 grimcash / 1 milion, forca maksimale e nevojshme për rritjen shpërthyese.
 • Përmban suplemente ushqimore multidisiplinare dhe ndjek të gjithë përbërësit për fekondimin dhe rritjen optimale të bimëve të reja.
 • Ky xhel është shumë më efektiv se preparatet e lëngshme ose pluhur, pasi nuk mund të spërkatet apo fryhet. Në të kundërt, CLONEX mbetet fort në rrjedhin gjatë periudhës së rritjes.

 

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Hidhni një sasi të vogël të xhelit në një enë të pastër. Mbyllni shishen me pjesën tjetër të xhelit dhe ruajeni në një vend të thatë dhe të freskët ( jo në frigorifer). Prerja zhytet në xhel dhe më pas prerja vendoset në mjedisin e rritjes (substrat).

nga Веси Грозданова, 29 Dhjetor 2021

Най-доброто за вкореняване! Препоръчвам!