Menu
Profili
Gjuhe

Clonex MIST 100ml - sprej klonues

Çmimi: 1,283.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    402
  • Pesha:
    0.250 kg

Spërkateni për rrënjosje më të suksesshme.

Në sythat e bimëve, hormonet bimore ose rregullatorët e rritjes (auksinat) prodhohen nën ndikimin e dritës dhe nxehtësisë; ato transportohen në atë pjesë të bimës ku janë ose duhet të jenë rrënjët. Kjo është arsyeja pse prodhimi i këtyre hormoneve është më i mirë në verë sesa në dimër. Mundësia më e mirë për rrënjosjen e prerjeve është pra nga prilli deri në korrik. Jashtë kësaj periudhe, suksesi i copave me rrënjë është më i vështirë dhe shpesh varet nga moti.

Shtimi i substancave të rritjes së jashtme në copa - një agjent forcues, i quajtur zakonisht një agjent prerës - mund të ndihmojë në rrënjosjen e tyre.

Lehtëson rrënjosjen e copave. Stimulimi i fuqishëm për formimin e qelizave staminale jeshile, përshpejton ndarjen e qelizave rrënjë. Kokteji i veçantë hormonal ndihmon në formimin e një sistemi rrënjor të shëndetshëm dhe të fortë. Përmban gamën e plotë të mikronutrientëve të nevojshëm për një fillim të mbarë të rrënjës së re, që nga dita e parë e mbirjes.

Përzierja mahnitëse e bimëve e përdorur nga profesionistë dhe amatorë në mbarë botën! CLONEX është një xhel transparent dhe është një formulë jashtëzakonisht produktive e hormoneve, vitaminave dhe mineraleve.

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Spërkateni bimën nga e cila do të merrni kërcell, një herë 2 javë para se të merrni copa. Spërkatni copat pas krasitjes për rrënjosje më të lehtë dhe përsëri pas 2 ditësh.

nga Коста М., 29 Dhjetor 2021

супер, както и всичко останало от clonex