Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KORRËSE/ GËRSHËRË KORRËSE TRIMPRO Trimpro Unplugged - Trimmer dore

Trimpro Unplugged - Trimmer dore

Çmimi: 1,165.00lek
  • Kodi:
    524
  • Pesha:
    4.000 kg

TRIMPRO UNPLUGGED i ri është një model i lehtë, lehtësisht portativ i projektuar për entuziastët që do ta përdornin atë në një apartament, serë ose në vende ku zhurma është e nevojshme për t'u shmangur.

 

 

Shpejtësia kontrollohet tërësisht nga dora jote. Trimeri manual më  modern dhe më efektiv i krijuar ndonjëherë, në të cilin çdo detaj është marrë parasysh.  Gishtat e lëkurës trajtohen me vajra natyralë për të zvogëluar ngjitshmërinë dhe për të ruajtur fleksibilitetin e tyre.

 

Tehet e çelikut inogur janë të cilësisë më të lartë të mundshme, dhe sigurisht lartësia e teheve mund të rregullohet, si me të gjitha produktet TRIMPRO.

 

• Mos i vendosni kurrë gishtat, dorezat ose pjesët e tjera të trupit në kontakt me grilën ose tehun.
• Mos e shtyp kurrë grillën.
• Mos përdorni gërshërë, thika ose mjete të tjera sipër grillës.
• Syzet dhe dorezat e sigurisë kërkohen në çdo kohë.

 


Dorashkat duhet të jenë të ngushta që të mos bien në vrimat e rrjetës. Një dorezë e lirshme është një rrezik.


Përdor sipas rregullave dhe ligjeve ekzistuese. Prodhuesi nuk duhet të jetë përgjegjës për dëmtimin ose nga Trimpro Rotor XLsi rezultat i përdorimit ose instalimit të papërshtatshëm.

 


HOLLËSI TEKNIKE:

 

SHKALLA:

  • Makineri montuese: diametër 34.2 cm x 30.4 cm (40.6 cm me dorezë të instaluar)
  • Paketimi: 35.5 x 35.5 x 33.2 cm

 

 

MATERIAL:

  • Korniza: Alumini
  • Rrjeta: Çelik

 

GRID:
Trimpro Unplugged (STD): madhësia e hapjes 6 mm

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë