Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Atami Për rrënjën ATA Rootfast 500ml - stimulues rrënjë

ATA Rootfast 500ml - stimulues rrënjë

Çmimi: 1,650.00lek
  • Kodi:
    521
  • Pesha:
    0.600 kg

Ata Rootfast është një stimulues 100% organik, efektiv i sistemit rrënjor, i cili në të njëjtën kohë i jep bimës rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ndikimeve negative.

E aplikueshme në çdo mjedis në rritje. Produkti rrjedh nga algat kafe (Laminara Digitata e familjes Laminaraceae) dhe fosfati i amonit.

Vlera NPK: 1-6-1

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

ATAMI është një alternativë e shkëlqyer për kopshtarët që kërkojnë bimë me rritje të shpejtë dhe të lehtë, duke marrë një rezultat përfundimtar të shkëlqyer.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Me çdo lotim të bimëve në javët e para të rritjes

Dozimi:

(1: 1000) 1 ml për 1 litër ujë.