Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Trikologic (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium (10g) - suplement rrënjë

Trikologic (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium (10g) - suplement rrënjë

Çmimi: 757.00lek
  • Kodi:
    474
  • Pesha:
    0.011 kg

Trichoderma Harzanium është një mikroorganizëm që mbështet rrënjët e bimëve dhe i mbron ato nga kërpudhat patogjene.

 

Trikologic (BM) është një kombinim i kërpudhave të dobishme që lejojnë degradimin e mirë të elementeve organike të përfshira në gamën Bio Thrive dhe BioSevia (si dhe çdo pleh tjetër bazë plotësisht organike) duke ndihmuar për të absorbuar më mirë mineralet nga bima! I përshtatshëm për aplikim në të gjitha metodat: tokë, koko, hidroponikë.

 

Si t'i administrosh mikroorganizmat në një sistem hidroponik?


Në ujë, kushtet e tyre të jetesës nuk janë ideale pasi nuk kanë kapacitetin tampon të tokës rreth tyre për t'i mbrojtur nga ndryshimi drastik i temperaturës dhe pH. Ato gjithashtu duhet të rregullohen dhe nuk mund të mbijetojnë dhe të shumohen kështu thjesht në këtë mjedis. Ata duhet të jenë shumë të oksiduar me shumë lagështi. (Nëse thahen, ata vdesin.)


Ka dy mënyra për ta bërë këtë:

  1. Në një substrat të lagësht si fibër kokosi, lesh mineral ose perlite: vetëm shtoni BM direkt në substrat.
  2. Mbi rrënjët e zhveshura ose substratin kullues të tipit keramsitis: Përdorni BioFiltre, i cili do t'u japë mikroorganizmave tuaj mjedisin e duhur për jetë dhe zhvillim.

 

Shënim i rëndësishëm: Një rënie e rëndësishme e pH është një sinjal alarmi që tregon se një sasi e madhe mikroorganizmash kanë vdekur. Në këtë rast, është e rëndësishme të gjendet shkaku, të hiqet dhe të zëvendësohet me një BM të re.

Stimuluesit e rrënjës kontribuojnë në zhvillimin më të shpejtë dhe cilësor të sistemit rrënjesor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe fiksojnë bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve mbështet zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të jetës.

Bërë nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë fertilizuesit tampon më të ekuilibruar, pH në dispozicion. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqimore për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe prodhime të përmirësuara.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

10 g / 100 l

 

KËSHILLA: Përdoreni për të ringjallur tokën e kopshtit me gërmimin pranveror ose para transplantimit, si dhe për të rivendosur tokën e vjetër në vazo.

 

BM dhe SubCulture janë dy produkte të ndryshme. Subkultura përdoret për të hequr patogjenët në zonën e rrënjës dhe ndihmon në zbërthimin e lëndës organike në tretësirë. BM përdoret vetëm për zbërthimin e lëndës organike. Nëse tashmë përdorni SubCulture, nuk keni nevojë të aplikoni BM.