Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Gold Label Special Mix Light 50L - Tokë e pasuruar dobët

Gold Label Special Mix Light 50L - Tokë e pasuruar dobët

Çmimi: 1,613.00lek
  • Kodi:
    446
  • Pesha:
    13.600 kg

Nëse preferoni t'i dozoni vetë plehrat, atëherë përzierja Special Light është toka që kërkoni.

Ai përmban të njëjtët përbërës të cilësisë së lartë dhe ka të njëjtën strukturë si Mix Special, por me më pak lëndë ushqyese të shtuara. Përqendrimi më i ulët i lëndëve ushqyese lejon zhvillimin e shpejtë të rrënjëve, si dhe një fillim të përsosur të korrjes tuaj . Special Mix Light mund të përdoret në kombinim me plehra minerale dhe organike.

pH: 6.2

EC: 30 mS / m

NPK: 14.12.24

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.