Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Plehrat bazë pH Perfect Grow / Bloom / Micro 1L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

pH Perfect Grow / Bloom / Micro 1L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 4,121.00lek
 • Kodi:
  401
 • Pesha:
  3.660 kg

Nuk do të të duhet të shqetësohesh më për pH-në tënde! Advanced Nutrients pH Perfect Grow (1-1-6) balanson pH tuaj automatikisht.Përmban jone të patentuara "smart" që lëshohen dhe janë pjesë e pH Perfect Technology, të cilat automatikisht rregullojnë dhe balancojnë pH tuaj në nivele optimale.

 

Formula 5-në-1 Rrit, Mikro dhe Bloom janë lëndë ushqyese thelbësore të projektuara për prodhuesit që janë mësuar të përdorin tre baza përbërëse.

Advanced Nutrients ™ rafinon dhe zhvillon spektrin më të plotë tre-pjesësh në dispozicion të prodhuesve. Lëndët kryesore ushqyese Grow, Micro, Bloom përmbajnë përbërës me vlerë të shtuar që do të përmirësojnë performancën në çdo lloj kopshti dhe përfshijnë:

 

 

 • F-1 (fulvates)
 • H-2 (Humates)
 • Kompleks aminoacidi
 • Beti i wet (jo-on-on-on surfactant)

 

Kombinimi i teknologjisë ™ pH Perfect , nivelet e thjeshtuara të përzierjes dhe niveli i helating në raportet e ekuilibruara ushqyese sigurojnë se të korrat gjithmonë kanë qasje në nivelin më të lartë të mundshëm të të ushqyerit. Prodhuesit që përdorin pH Perfect Technology nuk do të ™ shqetësohen për pH në zgjidhjet e tyre ushqimore sepse formulat e reja janë në gjendje të rregullojnë automatikisht pH në gamën optimale.

Në fakt, teknologjia e ujitjes që përdoret është kaq e efektshme, saqë lëndët ushqyese mbeten në dispozicion të bimëve në kushte që normalisht nuk do të lejonin që rritja të zgjaste fare. Megjithatë, prodhuesit nuk kanë pse të shqetësohen sepse formulat e mbajnë pH në gamë optimale në çdo kohë.

 

 • Mbështet bimët e shëndetshme dhe rritjen më të shpejtë të mundshme
 • Pararendësit e përgatitjeve farmaceutike
 • Chelates më shumë gjurmë se prodhuesit e tjerë
 • Absorbimi i lëndëve ushqyese nga një spektër më i gjerë pH
 • Formulë e koncentruar, më e lirë
 • E lehtë për t'u përdorur

 

Duke përdorur programin e ushqyerjes me tre pjesë Grow, Micro, Bloom është e lehtë. Ne rekomandojmë të përdorim një raport të të ushqyerit 1: 1: 1, por nuk e shkurajojmë raportin 1: 2: 3 ose raportin 3: 2: 1, i cili mund të jetë i preferueshëm nga prodhuesit e shkollave të vjetra. Ky është një nga aspektet e shumta të mëdha të këtij sistemi me tre nivele – është fleksibël dhe mund të përshtatet me nevojat dhe preferencat tuaja specifike. Kur përdoret seria Micro së pari duhet të shtohet në tank, pastaj Grow, dhe në fund Bloom.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lule të bollshme, bimë më të shëndetshme dhe korrje më të rënda.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Tundeni mirë! Përdorni 4ml për 1l të çdo produkti në të gjitha javët e rritjes dhe lulëzimit. Fillimisht vendosni Micro në tretësirë dhe përzieni; Pas Grow dhe në fund Bloom

 

 

Udhëzime video (anglisht)

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM