Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Plehrat bazë Bio Bloom 10L - pleh organik për lulëzim

Bio Bloom 10L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 9,861.00lek
 • Kodi:
  357
 • Pesha:
  10.900 kg

Bio Bloom është një pleh i lëngshëm tërësisht organik, i projektuar për përdorim në fazën e lulëzimit dhe pjellorisë.

 

 

Gjatë këtyre fazave të zhvillimit të bimëve ata kanë nevojë për shumë fosfor dhe kalium. Për këtë Bio Bloom përmban një sasi minimale të azotit dhe  nivele të larta të këtyre dy elementeve, të cilat garantojnë lulëzimin e bollshëm.

 

Lëndët ushqyese organike janë më të efektshme në tokë, sepse aktivizojnë aktivitetin mikrobiologjik në të, i cili nga ana e vet rrit marrjen e lëndëve ushqyese dhe stimulon rritjen dhe zhvillimin e bimëve.

 

Përveç elementeve kyçe azotit, fosforit dhe kaliumit, Bio Bloom përfshin një sërë elementesh gjurmësh dhe hormonesh, si dhe përmban një kombinim të zgjedhur me kujdes të enzimave dhe aminoacideve.  Kjo përbërje e përshtatur punon së bashku, për të forcuar bimët tuaja, për të pasuruar tokën, për të aktivizuar mikroorganizmat dhe për të nxitur prodhimin e luleve dhe frutave në një mënyrë krejtësisht natyrore.

 

 

Karakteristikat kryesore të Bio Bloom përfshijnë:

 

 1. Nivele të larta kaliumi dhe fosfori për të rritur lulëzimin
 2. Pasuruar me aminoacide, hormone & 70 elemente gjurmë
 3. Ideale për bujqësinë organike
 4. Rritet dhe përmirëson shijen e rendimenteve
 5. I bërë tërësisht nga ekstraktet e bimëve

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Përdorni Bio Bloom gjatë fazave të lulëzimit dhe frytëzimit të zhvillimit të bimës, në një dozë 1-4ml/L me çdo lotim.

 

Për rezultate më të mira, përdorni Bio Bloom së bashku me Biobizz Top max.


Vlera NPK: 2-7-4
pH: 5.7, EC: 0.3

Shkundni mirë para përdorimit! Ruani në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Përzierja paraprake e produkteve organike nuk rekomandohet, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!