Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Plehrat bazë Hydro Grow 5L - pleh mineral për rritje në hidroponikë

Hydro Grow 5L - pleh mineral për rritje në hidroponikë

Çmimi: 2,581.00lek
  • Kodi:
    337
  • Pesha:
    5.200 kg

HESI Hydro Grow është një pleh hidroponik bazë për rritjen e bimëve.

I pasuruar me fitoefektorë që u japin energji bimëve dhe ruajnë një mjedis të shëndetshëm në substrat. Cilësia HESI do të thotë: përbërësit më të pastër pa llum. Përmban proporcionalisht më shumë komponime azoti sesa Hydro Bloom, pasi përdoret shumë më tepër azot në fazën e rritjes për të prodhuar pjesë të reja të bimës. Përbërësit kryesorë barazohen plotësisht me periudhën e rritjes për bimë të shëndetshme dhe të forta në sistemin tuaj hidro.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

50 ml / 10 litra ujë

Përdorimi:

Mbushni enën me ujë, shtoni Hesi Hydro Grow dhe përzieni. Matni nivelin e pH dhe, nëse është e nevojshme, shtoni Hesi pH - ose pH +

 

Vlerat optimale në periudhën e rritjes EC: 1,5 mS / cm pH: 5,8-6,2

 

Përmbajtja: Përbërësit janë në përmasat e mëposhtme: azot 3% N, fosfor 2% P2O5, kalium 3,6% K2O dhe të tjera: magnez, kalcium, sulfate dhe elementë gjurmë: hekur, mangan, zink, bakër, bor, millibden, kobalt dhe jod, plus vitamina B1, B2, B3, sheqerna bimore dhe aminoacide.

1 litër mjafton për 200 litra ujë