Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Stimulues për rritjen dhe lulëzimin MAGIC GREEN 250ml - suplement për bimët mëmë

MAGIC GREEN 250ml - suplement për bimët mëmë

Çmimi: 2,941.00lek
  • Kodi:
    321
  • Pesha:
    0.358 kg

Magic Green është një ndihmës kryesor i bimëve për bimët mëmë, të rrënjosura dhe të parrënjosura dhe bimët e kultivuara.

Bima ndihmëse e butë, tërësisht organike përthithet direkt nga gjethet dhe rikthen ngjyrën e gjelbër të ndezur dhe vitalitetin e bimës, i siguron asaj ushqim dhe e mbron nga insektet dhe kërpudhat. Çdo aplikim i Magic Green i siguron bimës një shtresë të hollë dylli që do të funksionojë në mënyrë parandaluese. Magic Green ofron një zgjidhje të përkohshme, pasi mjedisi i bimës është i shqetësuar dhe bima nuk mund të marrë lëndët ushqyese që i nevojiten përmes sistemit të saj rrënjor.Kjo është një zgjidhje e shkëlqyer për të kaluar një periudhë të vështirë dhe për të rivendosur ekuilibrin.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Këshillë: Mos përdorni Magic Green më shumë se një ose dy herë në javë. Përdoret për të parandaluar zhvillimin e vonuar të sistemit rrënjor sepse është shumë e lehtë për bimët të thithin lëndët ushqyese përmes gjetheve. Përdorni Magic Green vetëm si "asistent".

Aplikacion:

Nëse gjethet e bimës janë të zbardhura / venat janë shumë të gjelbra ose shumë të zbehta /. Nëse marrja e lëndëve ushqyese nga rrënjët është e dëmtuar. Si mbrojtje kundër dëmtimeve të shkaktuara nga kërpudhat dhe insektet. Për t'i dhënë rritjes së bimës "ndihmë" shtesë. Metoda Magic Green aplikohet me spërkatje me spërkatës perimesh ose shpinës-spërkatës. Mbushni nebulizatorin me ujë dhe shtoni sasinë e përshkruar të Magic Green. Magic Green funksionon brenda dy ditësh.

KUJDES! Spërkateni me Magic Green kur dritat janë të fikura për të shmangur djegiet. Sasia prej 10 ml. për 1 litër lëng spërkatës