Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Plehrat bazë SOIL 1-KOMPONENT 10L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

SOIL 1-KOMPONENT 10L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 8,955.00lek
  • Kodi:
    309
  • Pesha:
    11.000 kg

HOUSE & GARDEN SOIL-1 është një bazë ushqimore me një përbërje unike.

Falë përdorimit të lëngjeve bazë të cilësisë së lartë dhe elementëve gjurmë, ushqimi tretet shpejt dhe me efikasitet. Lëndët ushqyese të H&G SOIL 1 nuk përmbajnë agjentë fryrës, gjë që siguron ruajtjen e strukturës së tokës. Lëndët ushqyese të SOIL 1 ofrojnë një ekuilibër të shkëlqyer, duke siguruar rritje dhe lulëzim optimal.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

TOKA 1-KOMPONENTI u siguron bimëve tuaja të gjitha gjërat thelbësore
minerale të nevojshme për prodhimin e kulturave të mëdha me aroma dhe shije të cilësisë së lartë.
Kur përgatitni enën tuaj me lëndë ushqyese, fillimisht mbusheni me dy të tretat e ujit. Më pas shtoni TOKËN 1 PËRBËRËS dhe përziejini mirë para se të shtoni ndonjë stimulues, shtoni sipas dëshirës stimulues të rritjes, rrënjë ose stimulues të lulëzimit dhe mbushni enën në nivelin e dëshiruar. Rregulloni pH në tretësirën e duhur të lëndës ushqyese.
(Filloni në ciklin e rritjes me 1.2 EU duke rritur gradualisht vlerën duke ndjekur programin deri në fund të lulëzimit dhe përfundoni me BE rreth 2.0.)