Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KORRËSE/ GËRSHËRË KORRËSE TRIMPRO Trimpro Origjinal - Trimmer Automatik

Trimpro Origjinal - Trimmer Automatik

Çmimi: 2,830.00lek
 • Kodi:
  22
 • Pesha:
  13.600 kg

  TRIMPRO është një makinë prerëse fletësh efikase dhe shumë e qetë.

 

 

Përdoret për të hequr mbi gjethe dhe për të prerë degëza të llojeve të ndryshme të bimëve dhe luleve. TRIMPRO përdoret gjithashtu për krasitjen e bimëve dhe shkurreve si rozmarina, rigoni, borziloku, nenexhiku, livando, koriandër, majdanoz dhe për të përgatitur vajra esencialë dhe lule të përziera për potpuri.


Thikat e saj, të bëra prej çeliku të ngurtësuar, lejojnë prerje të qetë pa dëmtuar bimën. TRIMPRO është i pajisur me një sistem shfrytëzimi të krahëve dhe është i lehtë për t'u transportuar. Trimpro Original është i pajisur me një sistem restaurimi të gjetheve dhe mund të çmontohet shpejt për transport të lehtë.

 


Për krasitje, merrni në dorë një degëz të sapokëputur nga bima dhe lëvizeni mbi kafaz duke lëvizur përpara dhe mbrapa duke e rrotulluar bimën në të njëjtën kohë.

 


PARALAJMËRIME TË PËRGJITHSHME:

 


• Asnjëherë mos i vendosni gishtat, dorezat ose pjesë të tjera të trupit në kontakt me grilën ose tehun.
• Asnjëherë mos bëni presion mbi grilën.
• Mos përdorni gërshërë, thika ose mjete të tjera mbi grilë.
• Syzet dhe dorezat e sigurisë kërkohen gjatë gjithë kohës.

 

Dorezat duhet të jenë të ngushta në mënyrë që të mos bien në vrimat në grilë. Një dorezë e lirë është një rrezik.


Prodhuesi nuk pranon asnjë përgjegjësi për dëmtimin e ose nga prerëset si rezultat i përdorimit ose instalimit jo të duhur. Përdorni prerëset sipas rregulloreve dhe ligjeve ekzistuese.

 


DETAJE TEKNIKE:

 

DIMENSIONET:

 • Makinë e montuar: 46,2 cm x 46,2 cm x 69 cm
 • Paketimi: 53,3 cm x 53,3 cm x 30,4 cm

 

MATERIALI:
Korniza dhe materiali i grilës: Alumini

 

ZGJEDHJET E GRILIT:

 • Zgjedhja 1: E madhe e heshtur (STD): vetëm me hapje të mëdha 11 mm
 • Zgjedhja 2: E përzier e heshtur: Hapje të vogla dhe të mëdha në të njëjtën rrjetë 11 mm dhe 6 mm
 • Zgjedhja 3: Origjinali i madh: vetëm vrima të mëdha 11 mm
 • Zgjedhja 4: Origjinali i përzier: vrima të vogla dhe të mëdha në të njëjtën rrjetë 11 mm dhe 6 mm
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Trimpro Origjinal - Trimmer Automatik Trimpro Origjinal - Trimmer Automatik Trimpro Origjinal - Trimmer Automatik Trimpro - автоматичен тример