Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KORRËSE/ GËRSHËRË KORRËSE TRIMPRO Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik

Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik

Çmimi: 1,318.00lek
 • Kodi:
  21
 • Pesha:
  6.300 kg

Trimbox është një makinë prerëse fletësh.

 

 

Lehtë për t'u instaluar në çdo tavolinë pune me kllapa dhe kapëse (të përfshira), ndërtimi i lehtë është shumë efikas dhe ofron rezultate të mahnitshme. Merrni një degëz të bimës së sapo korrur në dorë dhe zhvendoseni mbi skarë me një lëvizje mbrapa dhe mbrapa, duke e rrotulluar midis gishtërinjve tuaj.

 

 

KUJDES:


• Asnjëherë mos i vendosni gishtat, dorezat ose pjesë të tjera të trupit në kontakt me grilën ose tehun.
• Asnjëherë mos bëni presion mbi grilën.
• Mos përdorni gërshërë, thika ose mjete të tjera mbi grilë.
• Syzet dhe dorezat e sigurisë kërkohen gjatë gjithë kohës.

 

Dorezat duhet të jenë të ngushta në mënyrë që të mos bien në vrimat në grilë. Një dorezë e lirë është një rrezik.

Prodhuesi nuk pranon asnjë përgjegjësi për dëmtimet në ose nga prerëset si rezultat i përdorimit ose instalimit jo të duhur. Përdorni prerëset sipas rregulloreve dhe ligjeve ekzistuese.

 


DETAJE TEKNIKE:

 

MADHËSIA:

 

 • Makina: 21,8 cm (diametri) x 23,3 cm
 • Paketimi: 30,4 cm x 22,8 cm x 25,4 cm

 

 

MATERIALI:

 

 • Materiali i cilindrit: PVC.
 • Materiali i grilës: Alumini

 

 

ZGJEDHJA E GRILLAVE:

 

 • Zgjedhja 1: Trimbox Large (STD): Hapje të mëdha vetëm 11 mm
 • Zgjedhja 2: Trimbox E vogël: Vrima të vogla vetëm 8 mm

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik Trimpro - Trimbox - Trimmer Automatik