Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Për rrënjën Root Complex 2.5L - stimulues i rrënjëve

Root Complex 2.5L - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 6,863.00lek
  • Kodi:
    189
  • Pesha:
    2.600 kg

Kompleksi Hesi Root është një stimulues rrënjë për bimët në tokë, hidro dhe kokosit, një kompleks që plotëson rrënjën e bimës.

Është eliksir për lastarët dhe bimët e reja, si dhe për nënën (bimën ushqyese).Pas transplantimit, mbjelljes dhe situatave të tjera stresuese Kompleksi Hesi Root përmirëson gjendjen e përgjithshme të bimëve. Promovon kolonizimin maksimal të mikroorganizmave të shëndetshëm në mjedis, stimulon formimin e rrënjëve të reja dhe stresi reduktohet ndjeshëm.

Kompleksi i rrënjëve ndihmon në përshpejtimin e formimit të një kërcelli (trungu) të trashë dhe të një sistemi të fortë rrënjor. Është ideal si për bimën mëmë ashtu edhe për bimët e reja e të brishta. Disa ditë para prerjes së kërcellit duhet t'i jepet Kompleksi Rrënjë Hesi. bima mëmë dhe më pas substancat e reja të nevojshme për rrënjosje të shpejtë në shtëpi.

Bimët që janë trajtuar me Kompleksin Hesi Root kanë një fillim perfekt, të shëndetshëm dhe të fortë.

Kompleksi ndihmon në normalizimin e metabolizmit shpejt dhe me lehtësi.

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

Hesi janë krijuar për të stimuluar rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar komponimet optimale të vitaminave të synuara në çdo fazë të ciklit jetësor të bimës

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
 

SHTOJCA:

 

Hidheni në ujë. Mund të përdoret me   SuperVit , PowerZyme dhe lëndë ushqyese të tjera.

Në bimët e reja: 1 deri në 2 herë në javë derisa bima të fillojë dukshëm të rritet mirë.

Për bimët nën stres: 1-2 herë në javë

Për përdorim të rregullt: Gjysma e dozës është e mjaftueshme (për shembull, nëse bima është nëna)

 

Dozimi:

 

50 ml / 10 l

Me përdorim të zgjatur:

 

25 ml / 10 l

 

Përbërësit: hekur, mangan, zink, bakër, bor, molibden, vitamina B1 dhe B2, aminoacide dhe më shumë.

Mund të përdoret në të gjitha mediat e tokës:

Toka, Hy dro dhe Coco