Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit ALG-A-MIC 1L - stimulues organik për vitalitet dhe qëndrueshmëri

ALG-A-MIC 1L - stimulues organik për vitalitet dhe qëndrueshmëri

Çmimi: 1,792.00lek
  • Kodi:
    182
  • Pesha:
    1.150 kg

Alg-A-Mic është një fitoefektor i gjithanshëm organik për më shumë gjallëri dhe qëndrueshmëri.

 

 

Në thelb, ajo është një ekstrakt i hangarëve të ujit detar me presion të ftohtë, i lartë në elementët gjurmë, aminoacidet, vitaminat dhe hormonet me origjinë bimore. Ajo punon shumë për të zvogëluar ndikimin e stresuesve të përgjithshëm të tillë si: mbinçmimi, defiçitet ushqimore, sulmet e dëmtuesve dhe luhatjet e temperaturës dhe lagështisë.

 

Bimët kanë nevojë për më shumë se një program bazë ushqimor. Përdorimi i suplementeve si Alg-a-mic do t'ju ndihmojë të nxirrni sa më shumë nga bimët tuaja, pasi këto produkte përmbajnë një shumëllojshmëri të gjerë të shtesave dobiprurëse, të gjitha këto bimë mund t'i përdorin për të rritur mbrojtjen dhe rritjen e tyre.

 

 

Alg-a-mic mund të përdoret si një spërkatës gjethesh në të gjitha mjediset në rritje, megjithatë është më i efektshëm në substratet e tokës, pasi është një produkt organik, dhe toka  përmban mikroorganizmat e nevojshëm për degradimin e substancave organike dhe thithjen e tyre nga bimët.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehërat dhe shtesat e parapëlqyeshme nga shumë prodhues që preferojnë produktet organike. BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

-për ujitje 1-4ml/L

-për spërkatje të gjetheve 1-2ml/L dy herë në javë deri në javën e dytë të lulëzimit

Shkundeni mirë përpara përdorimit!Ruajeni në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Përzierja paraprake e produkteve organike nuk rekomandohet, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!