Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E RRITJES Sunmaster MH 600W - llambë halide metalike për vegjetacion

Sunmaster MH 600W - llambë halide metalike për vegjetacion

Çmimi: 9,849.00lek
 • Vlerësimi:
 • Kodi:
  125
 • Pesha:
  0.350 kg

Llambat Sunmaster MH për fazën e rritjes

Të gjitha modelet e llambave Sunmaste r kanë performancë të përmirësuar të frekuencave dixhitale të çakëllit të lartë. Çdo elektrodë në llambë përdor një kombinim të veçantë të nikelit (Ni 65%) dhe bakrit (Cu 30%) . Vetitë spektrale të secilit prej modeleve janë përshtatur posaçërisht për të nxitur zhvillimin optimal të bimëve në çdo fazë të zhvillimit të tyre.

Ato janë krijuar për të siguruar vlerat më të larta të mundshme të PAR (rrezatimit aktiv fotosintetik) . Sunmaster është një prodhues kryesor i inovacioneve të ndriçimit të brendshëm.

 • Lumenët: 50,000 lm
 • Temperatura e ngjyrës: 6000K
 • Fuqia: 600 W
 • Faza: rritje
 • Orët e jetës: 15,000 orë
 • Rryma: 6.2A

Llambat Sunmaster e kanë provuar veten në përdorimin e tyre të përditshëm në serra dhe hidrofite.
Jep 10% më shumë dritë se llambat e zakonshme të natriumit; siguron më shumë energji të nevojshme për fotosintezën optimale.

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. (MH) shpërndajnë dritën në spektrin blu dhe kjo i bën ato ideale për rritjen vegjetative gjatë gjithë fazës .

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

ВНИМАНИЕ: ТЕЗИ ИНСТРУКЦИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПАЗВАНИ ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНАТ ВЪЗМОЖНИ РАННИ ПОВРЕДИ ИЛИ АВАРИИ.  Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.

 

 

 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  Използвайте само баласт одобрен от UL и CSA.
 • Пазете лампата директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурната промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.
 • Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  Това е лампа с вакуумна излолация и може да се спука.  Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата.
 • Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.
 • Не използвайте лампата с други осветителни тела, това може да доведе до допълнително увеличаване на волтажа.  Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРИ ПОЛЗВАНЕ:

1)Тази лампа се нуждае от няколко минути за да се рестартира и да достигне пълна яркост след електрически прекъсвания.  За пълно натоварване добавете допълнителни (баластови) ватове към ватовете на лампата.

2)Тази лампа може да работи във всякакви положения.

 

 

Лампата е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица. 

nga GDPR 26-06-2018, 15 Shkurt 2017

That in'ghitss just what I've been looking for. Thanks!