Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA DIOKSIDI I KARBONIT CO2 BURIMET CO2 Co2 Boost - gjenerues i dioksidit të karbonit

Co2 Boost - gjenerues i dioksidit të karbonit

Çmimi: 16,862.00lek
 • Kodi:
  606
 • Pesha:
  3.000 kg

Co2 Boost është një produkt tërësisht organik dhe natyral që është krijuar për të pompuar CO2 direkt në kopshtin tuaj deri në 90 ditë.

Është vërtetuar se përshpejton ndjeshëm rritjen dhe rrit vëllimin e të korrave.

Për rezultate më të mira, vendoseni zorrën direkt mbi bimë dhe lëreni të varet. Nëse përdorni një sistem hekurudhor të lehtë ku llambat lëvizin përpara dhe mbrapa, lidhni zorrën në udhëzuesin që lëviz me llambën për të siguruar që të gjitha bimët të kenë thithur mjaftueshëm CO2 . Një mënyrë tjetër e mundshme për ta përdorur është ngjitja e zorrës në pjesën e pasme të ventilatorit të riqarkullimit. Kjo shpërndan CO2 natyral në të gjithë dhomën.

Për një dhomë deri në afërsisht 6 m2.

Nëpërmjet fotosintezës, karboni në CO2 nxirret dhe përfshihet në ndërtimin e gjetheve, kërcellit, luleve dhe frutave. Përqendrimi i duhur i CO2 nga fillimi i rritjes deri në frytëzimi lejon pjekje më të shpejtë dhe rendimente më të larta. Përfitimet e pasurimit të CO2 janë se zvogëlon kohën nga mbjellja deri në vjelje, në përgjithësi përshpejton rritjen dhe rrit rendimentet. Bimët gjithashtu bëhen më rezistente ndaj disa dëmtuesve si myku

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
 • Pa erë
 • 100% natyrale
 • Kurim
 • Ekonomik
 • Lehtë për t'u përdorur