Menu
Profili
Gjuhe

Makinë dozuese CO2

Çmimi: 18,437.00lek
  • Kodi:
    331
  • Pesha:
    0.700 kg

Makinë dozer.

Punon me tableta CO2 . Vendosni tabletat CO2 në makinë dhe rregulloni intervalin gjatë të cilit makina i lëshon ato në rezervuarin tuaj.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë