Menu
Profili
Gjuhe

Ø125 shall

Çmimi: 7,166.00lek
  • Kodi:
    979
  • Pesha:
    1.600 kg

Silenciator ka funksionin e reduktimit të niveleve të zhurmës në sistemin tuaj të ventilimit.

 

 

Instaluar në rrugën e ajrit të shkarkimit (pas ventilatorit). Gjatësia: 100 cm

 

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë kultivimi (brenda) duhet të ketë një sistem ajrimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë me cilësi të mirë, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, duke sjellë ajër të pastër në dhoma dhe ajrimi Këtu janë komponentët më të rëndësishëm të nevojshëm për të ndërtuar sistemin ideal të ventilimit për nevojat tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë