Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA TUBA AJERI Ø406 / 10m Sonoconnect - kanal ajri fleksibël me leshi pambuku

Ø406 / 10m Sonoconnect - kanal ajri fleksibël me leshi pambuku

Çmimi: 19,001.00lek
  • Kodi:
    977
  • Pesha:
    15.600 kg

Kanal ajri fleksibël me leshi pambuku

Përbëhet nga 2 shtresa letër alumini të fortë të laminuar me poliestër, ndërmjet të cilave ka material thithës tingulli 25 mm. Redukton nivelet e zhurmës, duke përfshirë rezistencën ndaj zjarrit.

Ajri i pastër është miku juaj! Çdo dhomë rritjeje (brendeshme) duhet të ketë një sistem ventilimi të projektuar mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe që korrja të jetë me cilësi të lartë, duhet të keni parasysh edhe pastrimin, futjen e ajrit të pastër në dhomë dhe ajrosjen.Këtu janë komponentët më të rëndësishëm që nevojiten për të ndërtuar sistemin ideal të ventilimit për nevojat tuaja.

Qëllimi i kanaleve të ajrit është të nxjerrin ajrin nga dhoma e rritjes. Funksioni i tyre shtesë është thithja e zhurmës.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë