Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA TUBA AJERI Ø356 / 1m Sonoconnect - kanal ajri fleksibël me leshi pambuku

Ø356 / 1m Sonoconnect - kanal ajri fleksibël me leshi pambuku

Çmimi: 1,494.00lek
  • Kodi:
    974
  • Pesha:
    1.280 kg

Duct ajri fleksibël me lesh

 

Ai përbëhet nga 2 shtresa fletësh alumini të ngurta të laminuara me poliestër, në mesin e të cilave ka 25mm material absorbues të zërit. Pakëson nivelin e zhurmës duke përfshirë edhe rezistencën ndaj zjarrit.

 

Ajri i pastër është miku yt! Çdo dhomë në rritje (brenda) duhet të ketë një sistem ventilimi të bërë mirë. Në mënyrë që kopshti juaj të jetë i suksesshëm dhe korrja të jetë cilësore, ju gjithashtu duhet të konsideroni pastrimin, duke sjellë ajër të freskët në dhomë dhe ventilim. Këtu janë paraqitur përbërësit më të rëndësishëm të nevojshëm për ndërtimin e idealit, për nevojat tuaja, sistemin e ventilimit.

 

Qëllimi i pistave të ajrit është të nxjerrin ajrin nga dhoma e rritjes. Funksioni i tyre shtesë është thithja e zhurmës.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë