Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Plehrat bazë Pre Mix 5L - pleh organik i thatë

Pre Mix 5L - pleh organik i thatë

Çmimi: 1,649.00lek
  • Kodi:
    943
  • Pesha:
    5.500 kg

Biobizz Pre-Mix është një pleh organik i thatë që garanton rritjen e harlisur, lulëzimin e bollshëm dhe rezistencën maksimale ndaj sëmundjeve.

 

Përbërja: plehrat organike, elementët gjurmë, vakti i kockave, vakti i sojës, melasa, pulpa dhe algat.

 

 

pH: 8,6; KE: 3,6; NPK 3/3/5

 

Përzierjet e tokës mund të përdoren për më shumë se një sezon, për aq kohë sa janë vërejtur parimet e mëposhtme:

 

- Mos përdorni tokën që është sulmuar nga parazitët.

 

- Hiqe shtresën e sipërme të dheut nga vazoja.

 

- Hiqi të gjitha rrënjët dhe mbetjet e tjera të bimëve.

 

Në tokën e përdorur, shtoni 5% Pre-Mix dhe 10% Worm Humus, moisten dhe prisni disa ditë.

 

KËSHILLË: Përdorni PRE-MIX për të rigjallëruar tokën e kopshtit para se të mbillni ose të rivendosni dheun e vjetër të tenxheres.

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimët e shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë