Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL metër Reflex folie argjendi / e bardhë

metër Reflex folie argjendi / e bardhë

Çmimi: 460.00lek
  • Kodi:
    934
  • Pesha:
    0.000 kg

Fletë argjendi / e bardhë Reflex .

Filmi me dy anë synon të rrisë reflektimin e dritës , duke siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt rritjeje dhe veshje PET për mbrojtje kundër korrozionit dhe konsumit. Gjerësia: 1,25 m.

 

- Ushqim i sigurt

- Produkt i sigurt për bimë

- Garantimi i ndërprerjes së aromave të forta

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një mundësi ideale për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletës është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë