Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Bio Sevia Bloom 500ml - pleh organik për lulëzim

Bio Sevia Bloom 500ml - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 1,281.00lek
 • Kodi:
  905
 • Pesha:
  0.600 kg

Pleh organik i plotë për fazën e lulëzimit.

 

 

Përmban humin dhe acide fulvinike që mbështesin asimilimin e elementëve të tjerë. Përmban aminoacidet e nevojshme. Ai ndihmon në përmirësimin e shijes së të korrave. I përshtatshëm për rritjen në tokë, aero dhe hidro. Përsosmërisht i tretshëm, i zbatueshëm për të gjitha metodat e kultivimit dhe të gjitha llojet e ujitjes me lëng.  I përshtatshëm për bujqësinë organike sipas rregullores  së BE-së Nr 834/2007, çertifikata EC-wide FRANCE SA.

 

 

BioSevia ka disa cilësi kryesore:

 

 • Ushqim bazë për bimët.
 • Përbërja e saj specifike dhe solubiliteti i shkëlqyer lehtësojnë asimilimin nga bimët.
 • Ai aplikohet në mënyrë efektive për ujitjen e ujitjes.
 • Ai përmban acid fluvinik dhe acide humike, të cilat përmirësojnë kushtet e tokës dhe rritin kapacitetin e bimëve për të absorbuar.
 • Krijon një shije të ëmbël dhe të këndshme... dhe punon në hidroponikë!

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Për hidro:

 

- Sigurohuni që të përdorni Trikologic (BM Trichoderma).

 

Për tokën:

 

- rekomandohet shtimi i Trikologic (BM Trichoderma).

- nuk është e nevojshme të rregulloni nivelin e pH-së, por vlerat optimale janë 5.5-6.2 para se të shtoni plehra. për hidroponikë mund të arrihet pH pa 7.5 pa problem. Nëse bëhet mbi këtë vlerë duhet të kthehet në 6, gradualisht gjatë 5-6 ditëve.

- Vlerat e përçueshmërisë elektrike nuk janë treguese kur përdoren plehra organikë, objektiv në BE 0,8-1,0