Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Bud Ignitor 250ml - stimulues për fillimin e fazës së lulëzimit

Bud Ignitor 250ml - stimulues për fillimin e fazës së lulëzimit

Çmimi: 2,826.00lek
  • Kodi:
    885
  • Pesha:
    0.300 kg

Bud Ignitor është një formulë e veçantë e patentuar me përbërës të përsosur të balancuar për ngjyra spektakolare dhe buds! Përdorni Bud Ignitor gjatë dy javëve të para të lulëzimit. Ofron një formë të tretshme të karbonatit të kaliumit, fosfatit të kaliumit, sulfatit të kaliumit.

 

 

Si rezultat i përdorimit të saj, ju do të rritni ngjyrën dhe miqtë e bimëve tuaja me 30-55%. Mund  të merrni një bimë nga lart në fund të rrethuar me lule dhe mollë, dhe për këtë arsye, rezultate mbresëlënëse me pak përpjekje!  Bud Ignitor është projektuar posaçërisht për të marrë më shumë ngjyra në një kohë më të shkurtër  . Por Bud Ignitor do të ndihmojë për të rritur më shumë ngjyra dhe do të krijojë lulëzim më të shpejtë të bimëve tuaja të cilësisë së lartë, duke rezultuar në më shumë prodhim. Ajo madje do të zvogëlojë kohën e korrjes në përgjithësi, kështu që ju mund të prodhoni gjysmë deri në një korrje shtesë në vit.

 

Kur bimët kalojnë nga rritja vegjetative në lulëzim, ato pësojnë një ndryshim të madh.  Me përdorimin e disa ekstrakteve të algave kafe, sasia e ushqyesve dhe kofaktorëve pronarë në Bud Ignitor do të përmirësojë lulëzimin natyror të luleve tuaja, kështu që ju do të vini re lulëzimin më të shpejtë.

 


Çfarë mund të prisni nga Bud Ignitor?Prodhimi më i madh i vajrave thelbësore.Më i madh, prodhimi më i lehtë.Nivelet optimale të fosfatit  të pastër dhe kaliumit, në mënyrë që të përftojnë ngjyra më të mëdha dhe në një mënyrë më të shpejtë  .  kompensuar nga zbatimi. Ju jeni të garantuar me ngjyra fitimprurëse dhe në një sasi më të madhe. 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

2 ml për 1 litër solucion ushqimi gjatë dy javëve të para të lulëzimit.

 

Bud Ignitor është projektuar posaçërisht për t'u përdorur për të gjitha hidroponikët, mykun e bizeleve, fibrat e arrës së kokosit dhe mjetet e ushqimit të tokës. Bud Ignitor është projektuar për t'u përdorur me të gjitha sistemet hidroponike, aeroponike dhe vaditëse, NFT, sistemet e ujitjes dhe kullimit dhe sistemet e ushqimit të lëngshëm.

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTA TË LËNDËVE USHQYESE, MUND TË PËRDORËSH NJË TË  VEÇANTË