Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biokana Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Canna BIO Boost 250ml - stimulues organik i lulëzimit

Canna BIO Boost 250ml - stimulues organik i lulëzimit

Çmimi: 2,390.00lek
  • Kodi:
    880
  • Pesha:
    0.300 kg

Bio Boost është pjesë e serisë BioCanna dhe është një ekstrakt bimor natyralisht i fermentuar që e bën atë një produkt me origjinë organike 100%.

 

 

I zhvilluar për t'u përdorur gjatë fazës së lulëzimit, ky shtesë stimulon zhvillimin e luleve të sapoformuara për të formuar fruta më të plota me shije natyrore!  Kur përdorni Bio Boost, bimët tuaja prodhojnë më shumë fruktozë, duke i bërë ato  më të shëndetshme dhe më të forta. Oligosaccharidet stimulojnë sistemin imunitar dhe kështu  i bëjnë bimët tuaja më rezistente ndaj sëmundjeve.

 

Bio Boost është zhvilluar nga ekstraktet e bimëve që gjenden në pyjet t-optike.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehrat BIOCANNA janë 100% organike dhe të zhvilluara posaçërisht për kultivimin në tokë. Produktet e rritura me plehra BIOCANNA mund të quhen organike, me kusht që ato të rriten në mënyrë organike dhe në përputhje me udhëzimet ndërkombëtare.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Metoda epërdorimit të:

 

 

Përdorimi sipas tabelës, me dosazh që varion midis 20-40ml/10L ujë

Shtoni në serbatorin e ushqimit ose aplikojeni me spërkatje gjethesh.

 

 

Shto Bio Boost në shenjat e para të lulëzimit.

Lexo etiketën për më shumë informacion. Zgjidhja funksionon mirë me të gjitha sistemet e kultivimit dhe mund të aplikohet si një spërkatës gjethesh.