Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA AVULLUES Tub vaponik Vaponic

Tub vaponik Vaponic

Çmimi: 80.00lek
  • Kodi:
    824
  • Pesha:
    0.080 kg

Vaponic është një tub avullues portativ, qelqi, me një sistem të patentuar të dyfishtë ajri.

Nuk ka asnjë kontakt midis flakës dhe materialit bimor, kështu që vetëm avujt e ftohur, të fortë dhe aromatikë thithen . Për prodhimin e Vaponic përdoren vetëm materiale të sigurta të cilësisë më të lartë:

- Xham Pyrex borosilikat rezistent ndaj nxehtësisë me trashësi 3 mm

- filtër inox

- kapak silikoni, klasi mjekesor.

Forma e shënuesit ju lejon ta mbani atë në mënyrë të sigurt, kudo me vete!

UDHËZIME TË SHKURTËR:

- Shkëputni cilindrin e sipërm prej xhami nga tubi i brendshëm i xhamit

- Mbushni skajin e zgjeruar të tubit me material

- Zëvendësoni cilindrin e qelqit duke e mbyllur me kujdes me kapak silikoni

- Filloni të ngrohni pjesën e poshtme të cilindrit, deri në vijën e kuqe, ndërsa rrotulloni tubin midis gishtërinjve tuaj për të shpërndarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë.

- Kur ngjyra e materialit ndryshon ose dhoma fillon të mbushet me tym, ndaloni ngrohjen dhe konsumimin.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
- Prodhuar në BE
- Xham borosilikat Pyrex rezistent ndaj nxehtësisë 3 mm
- Filtër inox
- Kapak mjekësor silikoni
- Pamje diskrete, që i ngjan një markeri