Menu
Profili
Gjuhe

GroPro 2 - Shporta hidroponike Ø51

Çmimi: 1.00lek
  • Kodi:
    821
  • Pesha:
    0.050 kg

Shportat Hidroponike GroPro 2 janë me cilësi të shkëlqyer, më të trasha dhe më të qëndrueshme se shumica në treg.

 

 

 

 

Meshi më i madh i lejon prodhuesit të përdorë pothuajse të gjitha llojet e mjediseve të bimëve.

 

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë