Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi PËRFOCUES PASURUESE TJERA Terawet 1 kg - produkt tokësor që mban lagështi

Terawet 1 kg - produkt tokësor që mban lagështi

Çmimi: 44.50lek
 • Kodi:
  811
 • Pesha:
  1.150 kg

THATËSIRA NUK ËSHTË PROBLEM ME SUPERABSORBENTIN TERAWET

 

 

 

TERAWET është një hidrogel - kristale që mbajnë 100 herë më shumë ujë se masa e tyre. Pasi importohen në tokë, TERAWET vepron për 7-10 vjet, duke zvogëluar  nevojën për ujitje, për të ngrohur dhe për të drenazhuar tokën dhe për të zvogëluar erozionin.

 

 

Përdoret në sasi prej 1 kg. TERAWET për të parën. dheut.

 

 • Kur mbillet në fusha dhe shtretër, importohet në rreshta në sasi deri në 1 kg për acre sipas llojit të tokës.
 • Kur transplantimi i bimëve është përdorur si një paste për lubrifikues të sistemit rrënjor në përbërje: 5 vjet në 1l. ujë i vakët për 200- 250 pcs. bimëve.
 • - Pemët - 10 g TERAWET është spërkatur në pus
 • - Hardhitë, mjedrat, trëndafilat - 5g TERAWET spërkatet në pus
 • - Vaj thelbësor - 5g TERAWET për bimë
 • Kur transportojnë pemë, shkurre, etj. bimët, rrënjët zhyten në paste (produkt 5g me 1 litër ujë ) dhe mbështillen në një burlap të spërkatur me ujë.- Për përdorim bujqësor, aplikohen sasi prej 1.5-3.5 kg/th sipas tokës dhe kulturës.
 • bimët e potuara në një thellësi prej 5-10 cm. (sipas diametrit të tenxheres) bëhen disa vrima me diametër 0.5 cm. në tokë dhe derdh 1/8 tsp e përgatitjes në secilin prej tyre dhe pastaj ujë.
 • Për të rritur germinimin e farave 250 g, TERAWET përzihet me 25 kg farë dhe pastaj sedohet.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Avantazhet:

 

 • zvogëlon me më shumë se 50% nevojën për ujitje
 • kursen mbi 30% të plehrave të përdorura
 • rrit rendimentet
 • pas një hyrje të vetme në tokë mbetet efektive 7-10 vjet
 • siguron absorbim të shpejtë edhe në rreshjet afatshkurtra
 • mund të aplikohet së bashku me plehërat dhe additivët e tjerë të tretshëm në ujë
 • përmirëson aeracionin dhe kullimin

 

KËSHILLË: Sille Teravedin në tokë në thellësi të mjaftueshme me gërmimin e pranverës ose para se të mbjellësh.