Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BioBizz All-Mix 50L - Tokë shumë e pasuruar

BioBizz All-Mix 50L - Tokë shumë e pasuruar

Çmimi: 2,300.00lek
  • Kodi:
    787
  • Pesha:
    13.400 kg

Të gjithë Përzierja® është një përzierje shumë e pasur dheu.

 

KE: 1.2 - 2.4

pH: 6.6

NPK: 4-8-6

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
BioBizz All-mix 50L - силно-обогатена почва

Ajo është projektuar për të imituar tokat pjellore në natyrë. E gjithë përzierja përmban një mikro sistem eko aktiv mjaft të fortë për të mbështetur rritjen inguse të bimëve për disa javë pa futjen e mëtejshme të plehrave. Të gjithë Përzierja® krijon kushte të favorshme për kultivimin gjatë gjithë vitit.  Gjithçka që duhet të bëni është të siguroni një mjedis të përsosur për t'i inkurajuar bimët që të lulëzojnë.

 

Si t'i përdorim të gjitha Përzjeje®

 

Kur përdor All · Përzierja® për herë të parë, substrati duhet të lahet dhe të lejohet të qëndrojë për 36 orë. Përziejini ™ dhe mikro-organizmat brenda tokës para mbjelljes së bimëve. Mbajeni tokën pak të ngrohtë gjatë gjithë kohës  , pasi temperaturat e ulëta të tokës ngadalësojnë aktivitetin mikrobial, duke e bërë rritjen më të vështirë.  Lëreni tokën të thahet mes çdo ujitjeje.  Kur toka thahet, me të futet ajri i freskët, dhe dheu duhet të "marrë frymë".

 

 

Përzierja e tokës All-mix.Highly nutritious organic, përzierje dheu.Përmban të gjitha plehrat e nevojshme për 2 javë.Not recommended for fara and cuttings!Wet 48 orë para përdorimit!Përmban 55% bizele, 10% BioBizz WormHumus, 5% BioBizz Pre-Mix, 30% perlite.

 

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në hidhërim! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.