Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BioBizz Coco-Mix 50L - tokë kokosi

BioBizz Coco-Mix 50L - tokë kokosi

Çmimi: 1,942.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    786
  • Pesha:
    16.100 kg

Substrat neutral i thartirës së kokosit, produkt 100% organik.

 

KE: 0.1

pH: 6.2

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Copëzat e arrës së kokosit kanë provuar se janë një mjedis  ideal për rritjen e bimëve. Coco-Mix mund të përdoret me pleh të veçantë për arrë kokosi, ose në hidroponikë - në vend të keramsitis ose lesh mineral. Coco-Mix mund të përdoret në rigjallërimin e tokës së vjetër, në kopsht ose me përzierje dheu nga prodhuesit e tjerë - për të përmirësuar aeracionin, kullimin dhe thithjen e lëndëve ushqyese.

 

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në hidhërim! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.

 

 

nga Яна Донева, 29 Dhjetor 2021

Най-добрата кокосова почва на пазара!