Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Kontrolluesi GSE 10A - Kontrolli i temperaturës, min. dhe maksimumi. histereza

Kontrolluesi GSE 10A - Kontrolli i temperaturës, min. dhe maksimumi. histereza

Çmimi: 21,593.88lek
  • Kodi:
    775
  • Pesha:
    0.750 kg

Kontrolluesi dixhital i temperaturës GSE , shpejtësia minimale, maksimale, me cilësimin e histerezës, është një kontrollues shpejtësie i varur nga temperatura, për dhoma të ajrosura me një ose më shumë tifozë.

Kontrolluesi e mban temperaturën konstante dhe parandalon që lëvizja të bjerë nën shpejtësinë minimale të caktuar ose të tejkalojë shpejtësinë maksimale të caktuar. Hysteresis përcakton diapazonin e temperaturës. Kontrolluesi mund të rregullohet lehtësisht duke rregulluar temperaturën e kërkuar, minimumin, shpejtësinë maksimale dhe histerezën me katër pullat.

Të dhënat teknike:

- Kontrolluesi: 130x180x70mm
- Projektuar për: 10A / 2300W
- Volt: 230 V / 50 Hz
- Sensori dixhital 5V, Mat temperaturat nga -55 ° C në +125 ° C (-67 ° F deri në 257 ° F)
Saktësia 0,5 ° C nga -10 ° C në 85 ° C
- Klasa e mbrojtjes: IP54

Kontrollorët lehtësojnë shumë punën tuaj dhe sinkronizimin midis pajisjeve individuale në dhomën tuaj të rritjes.Ata ofrojnë kontroll të plotë mbi elementët që përbëjnë sistemet tuaja të ndriçimit dhe ventilimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

UDHËZIME PËR PËRDORIM

Gama e cilësimeve:

  • Temperatura: nga 20 ° C deri në 30 ° C
  • Shpejtësia minimale: joaktive, 20% në -100%
  • Shpejtësia maksimale: 100% në -50%
  • Presioni negativ: 100% në -50%

Pajisja jepet me garanci per defekte per nje periudhe 2 vjecare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.