Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Kontrolluesi GSE 1A - Kontrolli i temperaturës, min. dhe max. histereza

Kontrolluesi GSE 1A - Kontrolli i temperaturës, min. dhe max. histereza

Çmimi: 16,228.91lek
  • Kodi:
    774
  • Pesha:
    0.750 kg

GSE kontrolluesi dixhital i temperaturës, minimumi, shpejtësia maksimale, me vendosjen e histerisë, është një kontrollues i varur nga temperatura, për dhomat e ventiluara me një ose më shumë ventilatorë.

 

 

Kontrolluesi e mban temperaturën konstante dhe pengon lëvizjen që të bjerë nën shpejtësinë minimale të vendosur ose të tejkalojë maksimumin e përcaktuar.  Histeresis përcakton gamën e temperaturës. Kontrolluesi mund të rregullohet lehtë duke rregulluar temperaturën e kërkuar, minimumin, shpejtësinë maksimale dhe ezën histerikeme katër butonat.

 

 

Të dhënat teknike:

 

 

- Priza me priza të kapakun dhe një sensor të tensionit të ulët, duke e bërë atë ideal për dhomat e lagështa.

- Sensor dixhital i pajisur me kabllo 4 m, temperaturë 5V Mary nga -55°C deri në +125°C (-67°F deri në 257°F) saktësi 0.5°C nga -10°C deri në +85°C

- Kontrolluesi: 160x100x90mm

- Projektuar për: 1A/200W/TRIAC 1x16A

- Volta: 230V /50Hz

- Klasa e mbrojtjes: IP54

 

 

 

Kontrolluesit lehtësojnë shumë funksionimin dhe sinkronizimin tuaj midis pajisjeve individuale në dhomën tuaj të kultivimit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

 

UDHËZIME PËR PËRDORIM

 

Gama e rregullimeve:

 

  • Temperatura: nga 20 ° C deri në 30 ° C
  • Shpejtësia minimale: off, 20% deri -100%
  • Shpejtësia e lartë: 100% deri -50%
  • Presioni negativ: 100% deri -50%

 

 

 

Paisjet sigurohen nga një garanci për defektet për një periudhë 2 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, elektroshtëpiake mund t'i kthehet shitësit me provë blerjeje (faturë). Nëse zbulohet ndonjë defekt, ai do të riparohet ose do të zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimin aksidental (të munguar, të lagur), riparimin nga persona të paautorizuar.