Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Bat Guano 3kg - pleh organik i thatë për rritje dhe lulëzim

Bat Guano 3kg - pleh organik i thatë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 3,555.00lek
 • Kodi:
  752
 • Pesha:
  5.500 kg

Plehu natyror i lakuriqit të natës ka një përbërje të pasur dhe unike të makro- dhe mikroelementeve, si dhe enzimave. Tani në formën e peletave të thata.

 

 

Fosfori është në një sasi veçanërisht të madhe. Enzimat dhe kalciumi dhe magnezi që përmbajnë  stimulojnë mikroorganizmat e tokës dhe, nën ndikimin e tyre, lëndët ushqyese guano çlirohen gradualisht. Guano përmirëson cilësinë dhe rendimentin dhe i jep një shije të pakrahasueshme të korrave. Ky super pleh organik punon për të përmirësuar shijen  , cilësinë dhe rendimentin. I kompletuar me përbërësit natyrorë, Guano garanton rritje të shkëlqyer duke përmirësuar zonën e rrënjës duke përdorur elementët thelbësorë të gjurmëve dhe enzimave.

 

Manaqet organike të guanos prodhohen duke përdorur përbërës natyrorë nga feçet e lakuriqit të natës. Ata janë grumbulluar për qindra vjet në shpellat që banojnë lakuriqët e natës dhe bëhen komposto me kalimin e kohës.  Frutat e pjekura dhe insektet janë të bollshme në pyjet tropikale - vende ku njerëzit ende nuk kanë pasur shumë ndikim. Le të bëhet fryma e xhunglës pjesë e saj. Nga kopshti yt duke përdorur Guanokalong! I shkëlqyer për t'u përdorur në rritjen organike të të korrave të konsumueshme.
 

 

Fakte që e bëjnë Guano NPK 1 + 10 + 1 pleh unik:

 

 

 • Guano ka një përbërje të pasur dhe unike të makro- dhe mikroelementeve, si dhe enzima. Elementet makro fosfori, në veçanti, janë të pranishëm me bollëk
 • Fosfori jo vetëm që është i mirë për lulëzimin, por edhe për rrënjosjen. Prandaj, ky pleh granular duhet të përzihet me tokën sa më shpejt të jetë e mundur, pasi punon gjatë gjithë ciklit të rritjes. Falë nxjerrjes graduale të mineraleve të saj, është pothuajse e pamundur t'i shkulësh rrënjët e bimës.
 • Enzimat unike dhe një nivel i lartë kalciumi / magnezi stimulojnë jetën mikro-biologjike në substrat. Jeta mikrobiale në tokë ndihmon bimën të absorbojë mineralet në përmbajtjen e produktit - është një proces natyror që zgjat nga java 1 deri në 12 javë në varësi të sasisë së plehut organik të pranishëm në substrat. Plehërat minerale në substrat ngadalësojnë aktivitetet mikrobiale, ndërsa shumica e plehrave organike e rrisin këtë mikro-jetë.
 • Përshpejton strukturimin e rrënjëve.
 • Për lulëzimin e bollshëm, veçanërisht të efektshëm në 4 javët e fundit.
 • Përmirëson shijen e korrjes.
 • Rrit rezistencën ndaj sëmundjeve dhe kërpudhave.
 • Për riciklimin e tokës së harxhuar.
 • Mbështet mikroorganizmat e tokës.
 • Rrit marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët.
 • Është neveritëse për lepujt dhe dreët.


   

Që nga Guanokalong® është një produkt të gjitha-natyrore, vlerat NPK mund të ndryshojnë nga batch në batch. Megjithatë, NPK 1 + 10 + 1 është analiza minimale e garantuar. Për shkak të origjinës së saj organike Guanokalong® nuk është një pleh me një përbërës të vetëm. Azoti shtesë ose kaliumi mund të shtohet veçmas. Azoti (Kalong Grow ose Pluhur Peshku) mund të shtohet gjatë fazës vegjetative dhe kaliumit (Kalong Bloom ose hiri i palmës) gjatë fazës së lulëzimit.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Aditive organike, të lëngshme dhe të ngurta, të bazuara në bat guano nga marka e famshme Guanokalong.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

FILLO ME 1/2 E SASIVE TË SPECIFIKUARA.

 

Për shtesë në tokë (para mbjelljes ose riciklimit të tokës së vjetër)

- 1 kg për 100-200L tokë (50 g për një enë prej 7L). Për jashtë

- 100 g për bimë një herë në 2 muaj pas prillit.

 

Për të shtuar gjatë lulëzimit

 

- deri në 50ml për tenxhere 10L nëse nuk është vënë më parë.

 

Për përgatitjen e ekstraktit:

- 1kg guano për 10L ujë të ngrohtë, lëreni të qëndrojë dhe të trazojë shpesh për disa ditë.

Përdorni ekstraktin nga: 5mL/L për bimët e reja; 10-20mL/L për rritje; 10-50mL/L për lulëzim.

 

NPK: 1/10/1