Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi POMPAT POMPAT E UJIT POMPË RP RP-800 Nova - pompë uji

RP-800 Nova - pompë uji

Çmimi: 3,611.00lek
 • Kodi:
  750
 • Pesha:
  0.500 kg

Pompa e qarkullimit RP është një nga më të përdorurat në mesin e pompave të qarkullimit.

 

 

Modelet e pompave të qarkullimit RP janë plotësisht të zhytura dhe të përshtatshme për shumë aplikime. Këto pompa janë jashtëzakonisht të besueshme. Ato janë jashtëzakonisht të besueshme. Ato përdoren për të përmbushur standardet ndërkombëtare dhe madhësia e tyre kompakte i lejon ato të instalohen lehtësisht, madje edhe në hapësira më të vogla.

Qarkulluesit janë lidhje tubi me përmasa 13 mm dhe 20mm dhe janë të lidhura me një rregullator të rrjedhjes së ndryshueshme.

 

 

Këto pompa qarkullimi janë të lehta për t'u mirëmbajtur dhe janë të pajisura me një kabllo 1.5 m.

 

 • Shkalla e rrjedhjes: 800L/h
 • Lartësia e kolonës së ujit: 1.3m
 • Fuqia: 16W
 • Tension hyrës: 220-240 V 50Hz
 • projektuar për përdorim afatgjatë punon mirë me nivelin e ulët të ujit në depozitë
 • kontrollues i rrjedhjes së ndërtuar
 • e zbatueshme për NFT dhe Përmbytjet dhe Kullimet
 • për lidhje të sigurt në tank

 

 

 

Modelet e pompave të qarkullimit RP janë plotësisht të zhytura dhe të përshtatshme për shumë aplikime. Pompat e ujit përdoren gjerësisht në kultivimin e kulturave, më shpesh përdoren në sistemet e ujit, rezervuarëve dhe sistemeve hidro.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë