Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Kalong GROW 1L - pleh organik për rritje

Kalong GROW 1L - pleh organik për rritje

Çmimi: 1,613.00lek
  • Kodi:
    740
  • Pesha:
    1.463 kg

Kalong GROW - pleh organik me veprim të shpejtë për tokën dhe kokosin.

 

Stimulon organizmat e tokës dhe është i përshtatshëm për fazën e rritjes. I butë me rrënjët për shkak të përmbajtjes së ulët të kripërave minerale. I përshtatshëm për bujqësi organike. Ai përmban vetëm azot dhe përdoret më së miri në kombinim me guanon Guanokalong® Bat (i pasur me fosfor, kalcium dhe elementë gjurmë) për të dhënë sasinë e nevojshme të elementëve të tjerë thelbësorë.

Përmbajtja e Kalong Grow bazohet në proteinat shtazore dhe melasën e sheqerit. Nuk përmban pleh guano ose fosfor. Kalong Grow mund të përdoret me organikë Kalong Bloom dhe Guanokalong Complete ose Bat guano.

 

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

 

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdoreni me Guanokalong Bat Guano (50 g për tenxhere 7L).

 

Shkundni mirë para përdorimit.

 

- Për rritje: 1-2 ml/L

- Për lulëzimin: 1-2 ml/L - vetëm gjatë 2 javëve të para të lulëzimit.

- NPK 6/0/3