Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biokana Plehrat bazë Canna BIO Vega 1L - pleh organik për rritje

Canna BIO Vega 1L - pleh organik për rritje

Çmimi: 2,300.00lek
  • Kodi:
    692
  • Pesha:
    1.404 kg

Bio Vega është një pleh organik, pjesë e  serisë BioCanna, për përdorim gjatë fazës vegjetative.

 

 

Zhvilluar për kultivimin e tokës, ajo është e pasur me azot betaine shumë të absorbueshme,  e cila lirohet sipas nevojave të bimëve tuaja. Substancat bioaktive në Bio Vega stimulojnë zhvillimin e rrënjëve dhe formimin  e rritjes së zgjeruar, duke përgatitur bimët tuaja për një  fillim optimal të periudhës së tyre të lulëzimit.

 

 

Bio Vega është me bazë perimesh, 100% organike dhe me çertifikatë OMRI!

 

 

Bio Vega përmirëson cilësinë e tokës dhe biodiversitetin, stimulon mikroflorën rreth rrënjëve të bimëve. Kjo pasuron mjedisin e tokës, ndihmon bimët të thithin më lehtë ujin dhe lëndët ushqyese. Një ekosistem kompleks është krijuar së bashku me mikroorganizmat e  lindur në tokë për të ndihmuar në mbrojtjen e rrënjëve.

 

 

Bio Vega përmban përbërjen e duhur minerale dhe përbërësit organikë për të ndihmuar në stimulimin e metabolizmit të bimëve tuaja dhe për të rritur rezistencën e tyre ndaj sëmundjeve, baktereve të dëmshme, mikroorganizmave patogjene dhe kërpudhave.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Si të përdorni:
 
 
 
Përdorimi sipas tabelës, doza varion nga 15-30ml/10L ujë në varësi të javës.
 
 
Aplikoni tretësirën 1 deri në 3 herë në javë, në varësi të madhësisë së enës, madhësisë së bimëve, nivelit të lagështisë dhe pjellorisë së tokës.
 
Përdoreni tretësirën e ripërbërë brenda 24 orëve.