Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biokana Plehrat bazë Canna BIO Flores 5L - pleh organik për lulëzim

Canna BIO Flores 5L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 9,000.00lek
  • Kodi:
    691
  • Pesha:
    6.800 kg

Bio Flores u zhvillua për periudhën e lulëzimit, të bimëve me rritje të shpejtë.

 

 

Produkti është pjesë e serisë BioCanna dhe është një pleh organik 100% i  destinuar për përdorim në bimët e rritura në tokë. Bio Flores përmban ekstrakt hop që siguron shumë nga mineralet e nevojshme në proporcionet e duhura që bimët tuaja kanë nevojë gjatë lulëzimit dhe fazat e frutave.

 

Bio Flores gjithashtu përmban lupulinë, luparol, lupulon dhe humulon për të siguruar lulëzim të zgjeruar  ! Përdorimi i Bio Flores stimulon mikroflorën rreth  rrënjëve të bimëve për të përmirësuar cilësinë e tokës dhe biodiversitetin e tyre. Mjedisi biologjikisht aktiv i tokës i ndihmon bimët të  thithin më lehtë ujin dhe lëndët ushqyese, në mënyrë që të përqendrohen në lulëzimin dhe formimin e frutave.

 

 

Bio Flores stimulon metabolizmin e bimëve dhe rrit rezistencën ndaj sëmundjeve, baktereve të dëmshme, mikroorganizmave patogjene dhe kërpudhave.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni :

 

 

Përdorimi sipas tabelës, doza varion ndërmjet 20-40 ml/10 L ujë

 

Shtoni Bio Flores kur shfaqen shenjat e para të lulëzimit.

Aplikoni tretësirën 1 deri në 3 herë në javë, në varësi të madhësisë së enës, madhësisë së bimëve, nivelit të lagështisë dhe pjellorisë së tokës.

Përdoreni tretësirën e ripërbërë brenda 24 orëve.