Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI KABLOLET DHE ELEMENTET E PEZULLIMIT Set kabllo 220V për sistemin e ndriçimit

Set kabllo 220V për sistemin e ndriçimit

Çmimi: 652.00lek
  • Kodi:
    650
  • Pesha:
    0.300 kg

dy kabllo, secila me trashësi 2x0,75 mm

 

  • 2m me prize, per lidhje ne rrjet
  • 2,5 m për të lidhur mbytjen me llambën
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë