Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi VAZO Vazo me lule parafabrikate - Air-Pot - 12.5L

Vazo me lule parafabrikate - Air-Pot - 12.5L

Çmimi: 988.00lek
  • Kodi:
    635
  • Pesha:
    0.500 kg

Enë e rrumbullakët me vrima ajri për ajrim më të mirë!

 

 

Stimulon rritjen e sistemit rrënjor, dërgon ajrin në shtresat e poshtme të tokës. Ideale për transportimin ose zhvendosjen e bimës në një mjedis tjetër tokësor. Redukton kohën e rritjes së bimëve të reja, pasi rrënjët furnizohen më mirë me oksigjen. Parandalon lotimin e tepërt dhe përhapjen rrethore të sistemit rrënjor. Ndihmon për rritjen më të shpejtë. I përshtatshëm për tokë, kokos dhe hidroponikë

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë