Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES TESTERËT E DRITËS, LAGËSHTIRES DHE TEMPERATURËS Hortimetër MEDIUM - termo-hidrometër (2 pika leximi)

Hortimetër MEDIUM - termo-hidrometër (2 pika leximi)

Çmimi: 1,700.00lek
  • Kodi:
    630
  • Pesha:
    0.000 kg

Termometri dhe hidrometri i kombinuar në një pajisje.

 

 

Projektuar për të matur dhe shfaqur vlerat e lagështisë dhe temperaturës në dhomën e rritjes.

 

- Termometër dhome me higrometër
- Maksimumi dhe minimumi
- Gama e temperaturës 0 ° ~ 50 ° (32 ° F ~ 122 ° F)
- ° C - ° F shkëmbim
- Saktësia ± 1 ° C RH ± 5%
- Gama e brendshme higro: 25% RH deri në 90% 1x 1.5 Volt AAA bateri
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë