Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL Metër film GROWLUX kundër kamerave infra të kuqe

Metër film GROWLUX kundër kamerave infra të kuqe

Çmimi: 922.00lek
  • Kodi:
    612
  • Pesha:
    0.000 kg

Ky film është projektuar posaçërisht për të reflektuar deri në 94% të rrezatimit termik dhe deri në 90% të dritës dhe është i licencuar kundër kamerave infra të kuqe.

100% i papërshkueshëm nga uji dhe jo i ndezshëm, ka certifikatë zjarri të klasit "A".

  • gjerësia: 122 cm
  • çmimi i treguar është për metër linear

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një opsion ideal për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletëve është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë