Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL metër Folje e bardhë me dy anë

metër Folje e bardhë me dy anë

Çmimi: 296.00lek
  • Kodi:
    608
  • Pesha:
    0.100 kg

Fletë reflektuese e bardhë me dy anë.

Përbëhet nga 3 shtresa (e bardhë-dritë-izoluese-e bardhë) dhe ofron izolim 100% të dritës.

gjerësia - 200 cm

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një opsion ideal për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletëve është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë