Menu
Profili
Gjuhe

Mist Maker DK5-24 - lagështues

Çmimi: 14,161.00lek
 • Kodi:
  607
 • Pesha:
  5.400 kg

Mist Maker është një pajisje për gjenerimin e mjegullës, duke përdorur ultratinguj, pa ngrohje ose duke përdorur kimikate.

Ky gjenerator i mjegullës me cilësi të lartë është shumë kompakt dhe për këtë arsye është ideal për instalim në hapësira shumë të vogla që kërkojnë lagështi më të lartë. Trupi Mist Maker është i veshur posaçërisht për të lejuar pastrimin e lehtë të gurores dhe është projektuar posaçërisht për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Ato mund të përdoren në shumë zona të ndryshme si kopshte të brendshme, akuariume, shatërvanë të brendshëm ose pishina.

 • 10 m gjatësi kabllo
 • diametri: 8.5 cm
 • lartësia: 5.5 cm
 • fuqia: 120 W
 • mjegull e shpërndarë: 400 ml / orë
 • konsumi i ujit - 1600 ml / orë
 • varg t - 5-40C
 • 5 priza gjeneratori

Përveç kësaj, mjegulla mund të shpërndahet në mënyrë të barabartë në dhomën e rritjes duke përdorur një ventilator qarkullues.

unazat notuese dhe rezervë qeramike blihen veçmas

Lagështia në dhomën e rritjes është një faktor i rëndësishëm për zhvillimin e duhur të bimëve. Për të kontrolluar këtë faktor të rëndësishëm, mund të përdorni pajisje të tilla si lagështues ose dehumidifikues - në varësi të vlerave të lagështisë në dhomë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë