Menu
Profili
Gjuhe

Hortimetër BASIC - termo-hidrometër

Çmimi: 1,449.00lek
  • Kodi:
    594
  • Pesha:
    0.100 kg

Termometri dhe hidrometri i kombinuar në një pajisje.

Projektuar për të matur dhe shfaqur vlerat e lagështisë dhe temperaturës në dhomën e rritjes.

- Maksimumi dhe minimumi
- Gama e temperaturës së kujtesës 0 ° ~ 50 ° (32 ° F ~ 122 ° F)
- ° C - ° F shkëmbim
- Saktësia ± 1 ° C RH ± 5%
- Gama e higros së brendshme: 25% RH deri në 90%
- 1 x 1.5 Volt bateri AAA
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë