Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA ONA Mist Can Pro 170ml - spërkatës-neutralizues i aromave të forta

ONA Mist Can Pro 170ml - spërkatës-neutralizues i aromave të forta

Çmimi: 1,805.00lek
  • Kodi:
    585
  • Pesha:
    0.200 kg

Aerosoli i mjegullës ONA është neutralizuesi i përsosur i aromave në kopshtin, shtëpinë ose zyrën tuaj.

Është aq i përshtatshëm sa mund ta vendosni kudo, ose ta përdorni me shpërndarësin e mjegullës ONA. Mund të përdoret vetëm ose me një sistem shpërndarës automatik për të hequr përgjithmonë aromat.

Është një neutralizues aromash në formë aerosoli, me një formulë komplekse vajrash esencialë - i përshtatshëm për dhe për qëllime industriale, por sigurisht, i sigurt për shtëpi dhe biznes dhe është absolutisht i padëmshëm për njerëzit, kafshët shtëpiake dhe bimët. Aroma: Neutrale.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë